De Woonwinkel is dé plek waar je in Zuidoost terecht kunt om alle informatie op te halen over het kopen van een woning. Elke donderdag tussen 14.00 en 18.00 uur kun je langskomen aan het Bijlmerplein 724. Hier kan je gratis al jouw vragen stellen over het kopen van een woning. 

‘Het doel van de woonwinkel – een een initiatief van Sparks Production en Prospect Eleven – is dat we informatie over het koopproces van een woning toegankelijk maken voor iedereen in Amsterdam Zuidoost.’  

Eerste aanspreekpunt

Daarnaast vindt er ook een Koopklaartraject plaats. Een vijfdelige basiscursus waar je alles te weten komt over het kopen van een woning. Hier komen professionals en ervaringsdeskundigen heel veel kennis en informatie delen en gaan we de diepte in. 

Officiële opening

Op 2 juni is de officiële opening van de Woonwinkel en vindt vanaf 19:00 uur sessie twee plaats van het Koopklaartraject. Programmadirecteur Saundra Williams is blij dat Masterplan Zuidoost op deze manier kan bijdragen aan initiatieven als deze, zodat jongeren in Zuidoost meer kansen krijgen. 

Wil jij meer weten over kopen en op de hoogte blijven over het kopen van een woning? Meld je dan aan via Bit.ly/koopklaar

Gerelateerde berichten