Ben je benieuwd wat Zuidoost Werkt voor je kan doen? We vroegen het aan Arti Sadhoe (38), recruiter bij CSU.

Arti Sadhoe

Tips en coaching van Zuidoost Werkt
Na het bezoeken van een banenbeurs die was georganiseerd door Zuidoost Werkt, werd Arti voorgesteld bij een uitzendbureau als administratief medewerker/intercedent. En daar kon ze direct beginnen.

Ga ervoor en nieuwe deuren gaan voor je open!
“Ik ging aan de slag als administratief medewerker/intercedent. De functie-eisen waren eigenlijk lager dan wat ik zou kunnen, maar Zuidoost Werkt adviseerde me om hier toch te beginnen. En ze hadden gelijk, want als je er voor gaat, doe je weer werkervaring op en je bent jezelf aan het ontwikkelen. Ook raak je meer gemotiveerd. Dat opent ook deuren naar een volgende stap.

Het uitzendbureau waar ik werkte heeft het helaas niet gered. Maar Zuidoost Werkt is me blijven volgen. Ik had tussentijdse gesprekken met de jobcoach en zo wisten ze wat mijn situatie was. Dus toen ik moest stoppen bij het uitzendbureau kon ik op aanraden van Zuidoost Werkt solliciteren als inhouse intercedent bij CSU. Ik werd aangenomen. En nu werk ik hier alweer een tijdje met veel plezier! Ik ben doorgestroomd naar een baan als recruiter en ik heb nu contact met Zuidoost Werkt omdat ze mij weer kunnen helpen aan geschikte medewerkers. En ook niet onbelangrijk: Ik heb veel meer in me dan ik dacht! Dat voelt goed!”

Ook op zoek?
Ook op zoek naar baan? Neem contact op met de jobcoaches van Zuidoost Werkt. Ga naar www.zuidoostwerkt.nl of stuur een whatsapp-bericht naar 0618 53 67 00