Laat je tijdens de Week van Zuidoost inspireren door al het moois wat er in Zuidoost te vinden is! Klik op de kaart en ontdek wat voor activiteiten er allemaal zijn.

Week van Zuidoost 2024
27 mei 2024 - 2 juni 2024

Week van Zuidoost 2024

Tijdens deze Week van Zuidoost ontmoeten bewoners, bewonersgroepen en (alliantie) partners elkaar en delen dezelfde behoefte, ambitie, passie en kracht. Daaruit ontstaan verbindingen, samenwerking en co-creatie.

De agenda met activiteiten tijdens de Week van Zuidoost wordt deze en volgende week verder aangevuld.

Expositie Masterplan in beeld
27 mei 2024 - 31 mei 2024

Expositie Masterplan in beeld

In de expositie ‘Masterplan Zuidoost in Beeld’ gaan we samen op een visuele reis door bijzondere momenten van de afgelopen drie jaar, vanaf de start van het Masterplan tot aan het heden.

Ontdek 45 bijzondere momenten, vastgelegd in beelden en video’s, die terugblikken op hoe we samen met de community werken aan een betere toekomst voor Zuidoost. Ontvang het gratis Bookazine ‘Masterplan in Beeld’

Voor iedereen toegankelijk.

SAFETY FIRST 3.0
27 mei 2024

SAFETY FIRST 3.0

Muziek – optredens – veiligheidsinfomarkt en nog veel meer.

Gedurende de markt zijn er diverse activiteiten die doorlopend zijn; dus continue worden georganiseerd:

Demonstratie politiematerieel met onder andere: autos, motoren, honden en paarden. Dansbattles waarin buurtbewoners en de jongeren in het bijzonder het opnemen tegen de agenten. Een escaperoom georganiseerd door de politie. EHBO cursus. Verstelcabines Operatie Periscoop voor de kinderen inzake thema Huiselijk Geweld en kindermishandeling. Marktkraampjes met informatie over: Drugsgebruik, Blauw en Roze ( LHBTQi+), Meld Misdaad Anoniem, Sexting (zedenpolitie), Carrièremogelijkheden bij de politie, defensie & brandweer, Masterplan Zuid-Oost. Tijdens de markt worden enquêtes afgenomen waarbij wordt gepeild wat de beleving van de bewoners is bij de politie, zowel voor als na het bezoek. Daarnaast worden vragen gesteld over het Masterplan Zuid- Oost.

Host Collin Edson

Iedereen is welkom!

Senioren Evenement
27 mei 2024

Senioren Evenement

Trek uw dansschoenen aan. Vraag verzoekplaten aan. Dans gezellig mee. Zittend bewegen mag ook. Ontmoet buurtgenoten. U krijgt 1 consumptiebon voor een alcoholvrij drankje. Er is ook informatie over voorzieningen in de wijk. Er plek voor maximaal 50 deelnemers.

Aanmelden via: Info@meermaatjes.nl of 0611774168

Entree is gratis. Aanmelden kan tot uiterlijk 24 mei.

"De stem zonder filter" Podcast met Neumine Marshall
27 mei 2024

“De stem zonder filter” Podcast met Neumine Marshall

De helden van Zuidoost – Special edition Podcast met Neumine Marshall, Norman van Gom & Yvette Dorsiel. Podcast met publiek en live uitzending via Salto en Radio Mart, waarin de interviewer zijn of haar favoriete held uitnodigt om in 30 minuten te praten over hun trots voor Zuidoost.

Te gast: Magda Puljhun, teamleider Masterplan Zuidoost.