Heb jij een passie voor de leerlingen in Zuidoost? Unieke kans om als tutor aan de slag te gaan, geen bevoegdheid nodig!

Het masterplan Zuidoost breidt de inzet van High Dosage Tutoring (HDT) komend schooljaar uit naar 7 basisscholen in Zuidoost en het 1 middelbare school (OSB).  Met HDT worden zeer goede resultaten behaald, het draagt bewezen bij aan meer kansen voor kinderen. Wij zijn spoed op zoek naar HDT tutoren. Als tutor werk je met vaste groepjes van 2 leerlingen om hen te ondersteunen bij rekenen en sociaal emotionele vaardigheden. Je krijgt een training van tevoren en voortdurende ondersteuning vanuit ‘The Bridge’ (www.tbli.nl, Stichting The Bridge Learning Interventions), de organisatie die HDT uitvoert in Zuidoost.

Wie ben jij

Je kent de kinderen in Zuidoost en kent de community!

Wat ga je doen

Als tutor ben je zowel onderwijzer als rolmodel voor jouw leerlingen. Je begeleidt een jaar lang een vast aantal van 10 tot 12 leerlingen op het gebied van rekenen en sociaal-emotionele vaardigheden in vaste groepjes van twee leerlingen. Het gaat om leerlingen in de bovenbouw van het primair onderwijs (PO) en de onderbouw van het voortgezet onderwijs (VO). Je geeft met jouw teamleden tegelijk les in een speciaal ingericht klaslokaal tijdens de reguliere schooluren (grofweg tussen 08:00-15:00 uur). Een tutorles duurt normaal gesproken ongeveer 50 minuten. Als tutor houd je naast het op maatwerk voorbereiden en geven van je lessen ook de vorderingen van je leerlingen bij en deze bespreek je ook (twee)wekelijks telefonisch met de ouders/verzorgers

Zie hier de volledige vacaturetekst

Vragen? Stel ze direct aan Bowen Paulle, directeur van The Bridge op 06 42217126/ bo@tbli.nl