Op maandag 2 januari gingen maar liefst 900 kinderen tussen 13 en 17 jaar uit hun dak in Club Panama tijdens Miracles New Year Edition! Dit evenement is georganiseerd voor en door jongeren met een line-up volledig bestaande uit artiesten uit Amsterdam-Zuidoost.

Deze jongeren hebben er eigenhandig voor gezorgd dat Cho de hoofdartiest van de avond was, want ook zij verdienen een A-list line-up. Verder werd de avond compleet gemaakt met DJ’s Ghennesis, Dior Nina, Deion Dwight, Quintern en RedNLobster en MC Revso.

Over Miracles
Miracles is opgericht in 2009 en t/m 2015 zijn er vele edities georganiseerd in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Almere. Na een “pauze” van 7 jaar zijn we weer gestart op vrijdag 15 Juli 2022 met de eerste editie en 2 januari 2023 de tweede editie, deze laatste was gekoppeld aan de Junior Academy.

De Junior Academy is een groep van nu 12 tieners die elke week samenkomen om het feest te organiseren, ze worden begeleid door YouGottaBelieve. Naast het organiseren van het feest krijgen de jongeren bij de Junior Academy diverse workshops, daarnaast worden ze actief geholpen om hun softskills te ontwikkelen en hun horizon te verbreden.

We kunnen niet alle uitdagingen voor onze jeugd oplossen maar met o.a. de Junior Academy kan er wel een veilige plek worden gecreƫerd in Amsterdam-Zuidoost waar jongeren terecht kunnen om te ontwikkelen, leren en hun netwerk uit te breiden.

Bekijk wat foto’s van deze bijzondere avond hieronder!