Tijdens de convenantenbijeenkomst zijn verschillende verbindingen gelegd. De vonken van samenwerking vlogen in alle richtingen, waardoor een netwerk van mogelijkheden ontstond. Als deze nieuwe connecties tot bloei komen, zullen ze als de bouwstenen dienen voor een toekomst vol groei en innovatie.

Een van de nieuwe connecties is Kimberley Biervliet en haar ‘van werk naar beter werk’ stap.

Kimberley Biervliet is een jongedame geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost. Zij is in het bezit van een HBO-Rechten diploma en is met veel plezier werkzaam geweest bij verschillende organisaties in verschillende rechtsgebieden.

Uit het gezamenlijke gesprek over de persona’s ‘van werk naar beter werk’ kwam naar voren dat het aanbod vanuit Gemeente Amsterdam vertaald zou moeten worden naar de taal en behoeftes van de betreffende doelgroep binnen Amsterdam Zuidoost. 

De vraag die veel interesse opwekte bij Kimberley was, “Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat er passend contact is tussen de community en het bedrijfsleven?. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij heeft aangegeven dat ze graag zou willen meedenken en werken aan het ontwikkelen van een concept dat daadwerkelijk aansluit op de community.

De goede gesprekken die tijdens de convenantenbijeenkomst werden gevoerd en de oprechte interesses die zijn opgewekt hebben ook direct zijn vruchten afgeworpen: de roep (vanuit Frans Heessels) om iemand vanuit de community voor de vacature ‘Projectmedewerker Ondernemende Jongeren van Amsterdam’ is beantwoord door Kimberley!

Op bovenstaande manier faciliteren we graag nieuwe wegen tot succes. Vormt dit voor jou een inspiratie? Of heb je zelf een inspirerend voorbeeld? Of een hulpvraag waar je graag over spart? Neem contact met ons op via partners@zoiszuidoost.nl