Ben je beschikbaar vanaf september 2022, heb je een HBO/WO werk- en denkniveau en wil je samenwerken in een hecht team aan een inclusieve en duurzame arbeidsmarkt? Dan is deze stage interessant voor jou.

Wat ga je doen?

De afdeling Arbeidsmarkt & MVO valt rechtstreeks onder de groepsdirectie van Randstad. Dit onderdeel werkt zowel met onze eigen business, als met andere (publieke en private) organisaties samen aan maatschappelijke thema’s. Goed geregeld werk en een duurzame, inclusieve arbeidsmarkt is ons streven. Een mooie opgave dus waar we jouw inzet goed voor kunnen gebruiken! 

Waar ga je werken? 

Je komt te werken bij Randstad Groep Nederland, de grootste HR dienstverlener. Je werkt hybride vanuit huis of op het hoofdkantoor in Diemen. Ons team bestaat uit vier mensen, met een informele sfeer met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat jij als stagiair volledig meedraait in het bedrijf en je beste zelf wordt. Daarom is er veel vrijheid in het uitvoeren van je stage en denk je mee over verschillende thema’s. 

Meer informatie en reageren: stage social impact

Gerelateerde berichten