23 augustus 2021

Vacature projectleider ‘Bouw aan jouw Zuidoost’

Als projectleider bij Bouw aan jouw Zuidoost werk je in opdracht van het Masterplan Zuidoost. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en begeleiden van het project binnen de daartoe gestelde inhoudelijke, organisatorische en financiële kaders. Je bent de spil in het geheel en verbindt betrokkenen om een optimaal resultaat te bereiken. Je houdt je bezig met de strategische, tactische en operationele realisatie van het project. Affiniteit met de bouwsector, doelgroep en dynamiek van Amsterdam Zuidoost is een voorwaarde.

Wij willen graag dat jij een actieve en inspirerende bijdrage gaat leveren. Krijg jij hier energie van? Dan maken wij graag kennis met jou!

Een van de doelstellingen van het Masterplan Zuidoost is om meer jongeren uit Zuidoost aan werk te helpen in Zuidoost. Een andere is om meer woningen te bouwen voor jongeren. Deze doelstellingen komen samen in het programma Bouw aan jouw Zuidoost en is onderdeel van het Masterplan. Met dit programma leiden we jongeren op voor een baan in de bouw.

Het programma bevindt zich momenteel in de voorbereidende fase. Er is onderzoek gedaan naar hoe we jongeren kunnen bereiken én enthousiast kunnen maken voor een opleiding in de bouw. Een volgende stap is de uitwerking van Bouw aan jouw Zuidoost; hiervoor verbinden we jongeren, de gemeente, werkgevers en de Bouwacademie aan elkaar.

Met Bouw aan jouw Zuidoost bieden we goede opleidingsmogelijkheden en structurele arbeidsplaatsen aan jongeren. 

Een uitgebreide functieomschrijving vind je in de bijlage.

Vacature projectleider bij Bouw aan jouw Zuidoost