Oproepen

Het Masterplan is ontwikkeld voor en met input van de bewoners van Zuidoost, en samen maken we het masterplan tot een succes. Zo=Zuidoost is regelmatig op zoek naar professionals, particuliere bewoners of organisaties uit Zuidoost. Op deze pagina vind je een lijst met oproepen die de Zo=Community heeft geplaatst. Kun jij ons hiermee helpen of sluit jouw organisatie hierbij aan? Reageer en lever jouw bijdrage aan het Masterplan.

Heb je een idee dat past bij het Masterplan en zoek je ondersteuning? Dan kunnen wij jouw oproep hier plaatsen! Stuur je oproep naar info@zoiszuidoost.nl

Gezocht: student bouwkunde

Ons programmateam krijgt na de zomervakantie kantoorruimte in de Amsterdamse Poort. De ruimte is nu leeg en moet ingericht worden. Welke student bouwkunde zou ons daarbij willen helpen? Uiteraard hebben wij zelf ideeën, maar laten ons graag verrassen door een jong, aanstormend talent. Wil je meer weten, neem dan contact op via info@zoiszuidoost.nl  

Algemeen Onderwijs

Organiseer jij een evenement?

Organiseer je een evenement en wil je dat we dat opnemen in onze agenda? Stuur ons alle details en als het past binnen het Masterplan Zuidoost plaatsen we het in onze agenda. Stuur een mail naar info@zoiszuidoost.nl.

Algemeen

In the spotlight

We zetten regelmatig een bewoner of ondernemer uit Zuidoost in ‘the spotlight’. Draag jij bij aan een mooier Zuidoost en wil je ook in de spotlight? Stuur een mail naar info@zoiszuidoost.nl en wie weet komen we binnenkort bij je langs!

Algemeen