De kindercommissie Zuidoost gaat verder onder de naam Young Masters. Dat is natuurlijk geweldig nieuws, want deze erkenning getuigt van hoe groot dit begrip is geworden! De Young Masters horen bij het Masterplan Zuidoost. Ben jij de nieuwe Young Master?

Nieuwe werving Young Masters

Wat de Young Masters doen

De Young Masters zijn kinderen uit groep 7 van diverse basisscholen in Zuidoost. Samen vertegenwoordigen zij jongeren uit het hele stadsdeel en zetten zich in voor een beter Zuidoost. Een veiliger Zuidoost, een pest vrij Zuidoost, minder armoede in Zuidoost. Dat zijn thema’s die voorgaande Masters zelf op de agenda plaatsten. De Young Masters bedenken plannen en voeren die plannen zelf uit. Ze geven gevraagd en ongevraagd advies aan ambtenaren en het bestuur, de bewoners en alle andere partners van het Masterplan. Natuurlijk zitten de Young Masters ook bij bijeenkomsten waar de beslissingen genomen worden.

Word jij onze volgende Young Master?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor groep 7 leerlingen uit Zuidoost! Heb jij een idee hoe Zuidoost versterkt kan worden? Durf jij het idee samen met de Young Masters ook echt uit te voeren? Meld je dan snel aan door het volgende te doen:

Stuur voor vrijdag 20 mei 2022 jouw aanmelding via (email) n.f.soekrasno@amsterdam.nl of (via Whatsapp) 06-38080292. Jouw aanmelding is een filmpje (gemaakt met je telefoon) waarin je jezelf voorstelt. Vertel ook wat jouw droom is voor Amsterdam Zuidoost en wat jou een Young Master maakt.

Wees er snel bij! We starten op 1 juni met de nieuwe groep Young Masters

Gerelateerde berichten