Het aantal jongeren met schulden neemt steeds meer toe. Velen zijn financieel nog niet zelfstandig en vinden het moeilijk om met geld om te gaan. Hoe voorkom jij schulden?

WeAreOnTheMove investeert al meer dan 5 jaar in de ontwikkeling van jongeren op het gebied van dans. Zij zijn dan ook onze Masters van Zuidoost!

Emily van de Jonge Reporters ging langs in OSCAM voor een gesprek met twee kunstenaars uit Zuidoost: Kenneth Aidoo en Bo Bosk. Waar halen zij hun inspiratie vandaan? En hoe gaat het met de creatieve industrie in Zuidoost? Ook testen zij hun kennis over kunst in het stadsdeel waar zij zijn opgegroeid.

Op een creatieve manier brengen jongeren van de Jeugdtheaterschool Zuidoost de gevolgen van klimaatverandering onder de aandacht.

Het jaar 2022 sluiten we af met een terugblik en delen de makers van de Jonge Reporters hun leukste herinneringen en momenten. Wij wensen een ieder fijne feestdagen toe en hopen je weer te zien in 2023!

Deze video is gemaakt door Jonge Reporters: Aristide Karakoc, Emily Ekuban, Michiel van Etten, Mubarak Nombre, Noa Benfield, Railyson Maduro, Rashida Infante, Tareq Ayoub, Titus Nartey met Elvis Ruth Penuel & Jeltje van Nuland

Gerelateerde berichten