ABN AMRO heeft stageplaatsen voor HBO- en WO-studenten. Ze zoeken voor verschillende vakgebieden stagiaires.

Stage Content & Communicatie

Ben jij een HBO-student en studeer je in de richting van Communicatie, Online Marketing, Journalistiek of Media? En ben je op zoek naar het ideaal bedrijf om je vaardigheden te testen en te verbeteren? Een plek waar je kunt uitgroeien tot een content-goeroe? Zoek niet verder! ABN AMRO biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, samen met de beste professionals in het bedrijf.

Meer informatie en reageren – stage Content & Communicatie

Stage Marketing, Communicatie & Event

ABN AMRO biedt je een stageplek waarin jij je skills kunt verbeteren op het gebied van coördinatie, organisatie en creativiteit. Daarnaast krijg je de vrijheid om je binnen het GreenLight team te ontwikkelen in de richting waar jij energie van krijgt. Je werkt samen met mensen die enorm gemotiveerd en zelfstandig zijn, dat zijn kwaliteiten die we waarderen in een nieuwe collega. Verder zul je tijdens de stage bezig zijn met de organisatie van Cyber Security Month October. Wij werken op dit moment toe naar een interessant progamma voor onze collega’s met onder andere twee grote events. Daar kan jij deel van uitmaken!

Meer informatie en reageren – stage Marketing, Communicatie & Event

Stage Legal

Wil je stage lopen in een professionele en motiverende omgeving en je verder ontwikkelen in de financiële sector? Word Legal stagiair(e) bij ABN AMRO en maak kennis met een dynamische Legal afdeling en andere afdelingen binnen de bank.

Meer informatie en reageren – stage Legal

Stage Junior Programmamaker Circl

Bij Circl, het circulatie paviljoen van ABN AMRO, hebben we een missie: een duurzame en circulaire economie realiseren. Daarom willen wij zo veel mogelijk mensen en bedrijven inspireren en ondersteunen in hun weg naar duurzaamheid. Dit doen wij met onze programmering: lezingen, workshops, artikelen, podcasts en nog veel meer! Ons circularie gebouw op de Zuidas is een ontmoetingsplek voor iedereen die aan de slag wil met duurzaamheid en circulariteit. Elk teamlid zet zich vol overgave in voor een duurzamere wereld, elke dag opnieuw. Het enige dat ontbreekt in ons team: een stagiair die helpt onze programmering tot in de puntjes te finetunen. Dus wil jij meemaken hoe duurzaamheid en circulariteit écht werkt in de praktijk? Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd!

Meer informatie en reageren – stage Junior Programmamaker Circl

Afstudeerstage Diversity & Inclusion

Ben jij een WO/MSc student met affiniteit voor Change Management, Strategisch Management of Human Resource Management? Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht of organisatie waarbij je onderzoek kan doen op het gebied van Diversiteit & Inclusiviteit? Zoek dan niet verder! ABN AMRO biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen, samen met de beste professionals in het vak. Binnen het Platforms & Technology Team van ABN AMRO zijn wij op zoek naar jou!

Meer informatie en reageren – afstudeerstage Diversity & Inclusion