Met enthousiasme kondigen we aan dat de voormalige basisschool De Ster een nieuwe fase ingaat als een levendig centrum voor gemeenschapsactiviteiten en kennis. De Ster locatie verwelkomt verschillende partners, waaronder Radio Mart , @BuurtplatformGein, Swazoom Kinderopvang, de Zuid Oost Academie en actieve buurtbewoners die ruimtes willen benutten voor hun eigen aanbod. Dit veelzijdige samenwerkingsverband verdient een feestelijke opening, en wij nodigen iedereen van harte uit om dit bijzondere moment met ons te vieren.


De feestelijke opening van De Ster markeert niet alleen het begin van een nieuw hoofdstuk, maar ook de samensmelting van educatie, cultuur en lokale initiatieven binnen één inspirerende locatie. Tijdens de opening zullen we momenten van reflectie hebben, inspirerende toespraken en vermakelijk entertainment, alles met als doel de positieve impact van deze samenwerkingen op de lokale gemeenschap te onderstrepen.

Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit bijzondere moment waarin we gezamenlijk de deuren openen van De Ster. Samen omarmen we de belofte van een verenigde, bloeiende gemeenschap en leggen we het fundament voor een toekomst vol mogelijkheden.