De Ondernemerswinkel: de centrale hub voor ondernemerschap

Elke vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur kunnen ondernemers uit Zuidoost vanaf nu De Ondernemerswinkel in het pand op het Bijlmerplein 875 binnen wandelen. De deuren van de ondernemerswinkel staan onder andere open voor inloop consults, masterclasses, netwerkbijeenkomsten en een maandelijkse borrel.

Bij De Ondernemerswinkel geloven we in de kracht van lokale ondernemers en lokale initiatieven. Daarom is er een fysiek en centraal punt opgezet, speciaal voor en door ondernemers uit Zuidoost. Het faciliteren en stimuleren van ondernemerschap in Zuidoost is de missie van De Ondernemerswinkel.

Waarom De Ondernemerswinkel?

  • Eén centraal punt: Bij ons vind je alles wat je nodig hebt op één plek. Van relevante workshops en netwerkbijeenkomsten tot financiële kennis om jou verder te helpen groeien.
  • Samenbouwen: Lokale ondernemers bepalen onze agenda. We luisteren naar jouw behoeften en brengen de juiste partners en experts aan tafel. Variërend van kennisdeling tot strategische samenwerkingen.
  • Voor alle ondernemers: Of je nu een startende ondernemer bent of al een bedrijf hebt en duurzaam wil groeien, wij zijn er voor jou.
  • Samen sterk: We moedigen samenwerking aan om onze lokale economie te versterken.

Jouw input telt

De Ondernemerswinkel brengt lokale specialisten, netwerken en partners samen om aan jouw behoeften te voldoen. Heb je een specifiek thema waarvan je denkt dat andere ondernemers er ook baat bij zouden hebben? Neem dan direct contact met ons op of kom gewoon langs voor vragen of uit nieuwsgierigheid om te ontdekken wat De Ondernemerswinkel voor jou kan betekenen. We zijn nu al elke vrijdag geopend tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Op vrijdag 27 oktober is er een feestelijke opening met een brunch, masterclass en als afsluiter een feestelijke netwerkborrel. Je kan je via de agenda voor de verschillende activiteiten aanmelden.

Locatie: Bijlmerplein 875 (in de Amsterdamse Poort, ter hoogte van de H&M)

Contact: deondenemerswinkel@zoiszuidoost.nl

Samen bouwen we aan een sterk en florerend Amsterdam Zuidoost.