Beste Bouw en Techniek ondernemer,

Graag brengen wij u op de hoogte van ‘De Bedrijfsbooster’ een opleidingstraject welke is ontwikkeld samen met een aantal bouwondernemers uit Zuidoost.

De Bedrijfsbooster is speciaal opgericht voor ondernemers die verder willen komen in hun bedrijfsvoering en hun kansen op succes willen vergroten. De praktische kanten van het ondernemen komen ook aan bod en we creëren mogelijkheden om krachten te bundelen en de lokale werkgelegenheid te stimuleren.

Waarom De Bedrijfsbooster?

Omdat we geloven in het potentieel van de ondernemers in Zuidoost en in de kracht van samenwerking. Daarom bieden we u dit traject ter waarde van 3.000 euro gratis aan. Uw succes is van belang voor het gezamenlijk bouwen aan een sterkere toekomst.

Wilt u meer weten?

Kom dan 19 september kennis maken met ‘De Bedrijfsbooster’. Tijdens de avond krijgt u alle informatie over het traject en de mogelijkheid om aanbevelingen te geven. Zo kunnen we het traject nog beter aan laten sluiten op de wensen van ondernemers zoals u. U krijgt ook de mogelijkheid tot inschrijving. Kom langs en haal het maximale uit deze kans om te leren, te groeien en te delen.

Meldt u snel aan via deze link. We verwelkomen u graag bij De Bedrijfsbooster!
Datum: 19 september
Tijd: 18:30-21:00
Locatie: Bijlmerdreef 432C Amsterdam Zuidoost