In 2018 startte Glenda van Duivenvoorde de Black Panther Challenge waarbij 250 kinderen uit gezinnen met minimale inkomens werden meegenomen naar de film Black Panther. Dit jaar komt deel twee van de film uit en is er opnieuw een challenge gestart om het mogelijk te maken diverse kinderen te verrassen met een bezoekje aan de bioscoop.

Op 13 november nemen de initiatiefnemers Glenda van Duivenvoorde en Marisa Lisse van de Black Panther Challenge 250 kinderen mee naar Pathé Arena in Amsterdam Zuidoost en op 20 november 150 kinderen naar Pathé Spuimarkt in Den Haag. De kinderen krijgen een volledig verzorgde première in stijl inclusief popcorn, frisdrank, snacks en goodies. Om dit mogelijk te maken is er een crowdfunding gestart. Wil jij een bijdrage leveren, zodat de kinderen een onvergetelijke dag krijgen? Klik dan hier.

De film

Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, de eerste zwarte superheld. Na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, keert hij terug naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. In Black Panther: Wakanda Forever zie je het vervolg van dit verhaal.

Aanmelden

Vanaf nu is het mogelijk om jongeren uit gezinnen met minimale inkomens aan te melden. Stuur onderstaande gegevens naar blackpantherchallengenl@gmail.com.

Stad

Naam kind

Naam ouder/voogd

Leeftijd

Emailadres

Telefoonnummer Toestemming film/fotografie