Zuidoost Bouwt

Een van de doelstellingen van het Masterplan Zuidoost is om meer jongeren uit Zuidoost aan werk te helpen in Zuidoost. Een andere is om meer woningen te bouwen voor jongeren.

Deze doelstellingen komen samen in het project Zuidoost Bouwt. Met dit project leiden we jongeren op voor een baan in de bouw. Want banen zijn er; van stratenmaker tot werkvoorbereider en van elektricien tot bouwkundig tekenaar. Er zijn opleidingen en banen op verschillende niveaus, van VMBO tot WO, en in diverse richtingen.

Met Zuidoost Bouwt bieden we goede opleidingsmogelijkheden en structurele arbeidsplaatsen aan jongeren die hierdoor letterlijk en figuurlijk kunnen bouwen aan hun stad.

Baan met Toekomst

De komende jaren bouwen we nieuwe huizen, komen er laadpalen bij en installeren we zonnepanelen. Er is veel werk, voor ieder opleidingsniveau. Ervaring is niet nodig. Daarom zoeken we vakmensen die dit gaan doen. Amsterdammers die willen bouwen aan hun eigen toekomst én die van onze stad.

Ben je geïnteresseerd in banen met een goed salaris, goede ontwikkelmogelijkheden en op werk in de toekomst? Meld je aan via www.amsterdam.nl/BaanMetToekomst voor één van de oriëntatiedagen.

Tijdens die dagen kun je onder meer via workshops kennismaken met het werk in deze sectoren en ontdekken of het bij je past.

Ben je na één van de oriëntatiedagen nog enthousiaster en heb je een goede match gevonden, dan kan je starten met een gratis omscholingstraject en daarna direct aan de slag bij een werkgever.