ZO=Zuidoost X-PERIENCE | Golden Generation Screening & Paneltalk

Tijd
20:00 - 21:00

Locatie
Pathé Arena, zaal 8
Johan Cruijff Boulevard 600
1101 DS Amsterdam

Bewaren
Bewaard
Exporteer iCal
Agenda   10 maart 2023

ZO=Zuidoost X-PERIENCE | Golden Generation Screening & Paneltalk

Geen Categorieën

Ga met ons mee naar de vertoning van deze film, waar het collectief Out of Home iedereen uitnodigt om kennis te maken met de Gouden Generatie en een panelgesprek zal houden om te onderzoeken hoe de jonge generatie hun creatieve potentieel kan ontsluiten en we hier als community aan kunnen bijdragen.

Out of Home is een collectief van vier Londenaren die hun eigen verhaal delen en gelijktijdig die van de inspirerende mensen om hun heen. Met meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in sport, cultuur en entertainment richt de groep zich op het verheffen van de gemeenschap middels verschillende uitingen van storytelling.

Naast een wekelijkse podcast heeft zich dit vertaald in de eerste korte film van de groep, getiteld ‘The Golden Generation’. De film viert de unieke creatieve gemeenschap in Amsterdam en richt zich op het inspireren van de volgende generatie om hun eigen creativiteit aan te boren. De film schijnt ook een licht op creatievelingen in Zuidoost, de plek waar vele uit deze bijzondere Golden Generation worden geboren. 

Datum vrijdag 10 maart 2023
Tijd 20.00 – 21.00 uur
Locatie Pathé Arena
Doelgroep vanaf 12+
Aanmelden: meld je hier aan