Stem op het beste buurtidee!

Tijd
19:00 - 21:00

Locatie
SHEBANG
Hettenheuvelweg 8
1101 BN Amsterdam

Bewaren
Bewaard
Exporteer iCal
Agenda   16 mei 2023

Stem op het beste buurtidee!

Op 16 mei pitchen initiatiefrijke bewoners hun plannen voor de buurt en de buren hebben het voor het zeggen. Tijdens Fonds voor Zuidoost Live in SHEBANG worden de plannen gepresenteerd en kan er gestemd worden onder genot van een kopje soep.

Datum: dinsdag 16 mei 2023
Tijd: 19:00 – 21:00 uur (18:30 inloop)
Locatie: SHEBANG| hettenheuvelweg 8, 1101 BN Amsterdam
Aanmelden via: koop hier je kaartje

Meer informatie: www.fondsvoorzuidoost.nl/live

Fonds voor Zuidoost Live is een evenement dat een podium biedt aan bewoners met ideeën voor hun buurt. In samenwerking met HOBU is er een speciale editie georganiseerd. Deze speciale editie geeft podium aan in totaal zes pitchers. Drie pitchers met ideeën algemeen voor Zuidoost en drie pitchers met ideeën specifiek voor Bijlmer West (Amstel III).

Er zijn  twee categorieën, dat betekent ook twee winnaars die ieder met minimaal €1500 projectgeld naar huis gaan. Wie dat zijn? Dat bepaalt het publiek! Voor minimaal €10 koop je Soep & Stemrecht. Na de pitches, onder genot van een kopje soep, vullen de aanwezigen het stembiljet in en wordt de favoriet gekozen. Met deze €10 (of meer) draagt het publiek 100% bij aan het initiatief dat wint.

Buurtbewoners van Zuidoost en Bijlmer West komen bij elkaar om buurtideeën te steunen, geïnspireerd te raken en elkaar te ontmoeten. En natuurlijk om te genieten van het live entertainment. Meer weten of gelijk een kaartje kopen? Ga naar