Southeast Swirl: nieuwe creatieve collectief

Tijd
17:00 - 21:00

Locatie
Kazerne Reigersbos
Remmerdenplein 100
1106AK Amsterdam

Bewaren
Bewaard
Exporteer iCal
Agenda   2 november 2023

Southeast Swirl: nieuwe creatieve collectief

Southeast Swril is het introductie evenement van gevestigde creatieve ondernemers uit Zuidoost die zich verengingen onder de naam ‘Het proces Collective.’ Op donderdag 2 november 2023 presenteert het collectief zich met een pre-museumnacht evenement in de Kazerne Reigersbos.

Kijk samen naar de mini-documentaire over het ontstaan van ‘Het proces Collective,’ bewonder de expositie die is samengesteld door het collectief en praat mee tijdens een interactief panelgesprek over de ondernemende creatieve industrie. Dit pre-museumnacht evenement belooft een rijke ervaring vol creativiteit, ruimte voor interactie, reflectie en het gesprek over het opbouwen van een gemeenschap.

De deelnemende leden komen van de volgende gevestigde merken: Simsalabims, The New Originals, Define Gift, L’ORIGINE, Sankofa Archives, Smibanese University, Hue, Higherlife Jam en Melati.

Datum donderdag 2 november
Tijd 17:00 – 21:00 uur
Locatie  Kazerne Reigersbos| Remmerdenplein 100
Aanmelden meld je hier gratis aan
Doelgroep Creatief Zuidoost

Achtergrond
Dyllan Ahinfull  (oprichter van merk L’ORIGINE) heeft ‘Het proces Collective’  geïnitieerd vanuit persoonlijke ervaringen en zijn behoefte om bij te dragen. Dyllan: “Als creatieveling kun je op een gegeven moment vastlopen, als je niet volhardend en gedurfd genoeg bent om te netwerken. Binnen Zuidoost zijn er zoveel sterke individuele creative ondernemers die allemaal binnen hun eigen gemeenschappen opereren, het is tijd om één front te vormen en toekomstig talent in Zuidoost te versterken!”

Dit evenement wordt mede gefaciliteerd door Masterplan Zuidoost vanuit ambitie 1: Inclusie & Participatie.