Presentatie Vrouwen voor Verandering 'Van Dromen naar doen'

Tijd
11:00 - 13:30

Locatie
Boeninhuis
Barbusselaan 114
Amsterdam

Bewaren
Bewaard
Exporteer iCal
Agenda   8 maart 2023

Presentatie Vrouwen voor Verandering ‘Van Dromen naar doen’

Geen Categorieën

´Van Dromen naar Doen´ is  een initiatief van Vrouwen voor Verandering, een unieke samenwerking tussen Level of Choices, Bloei & Groei en Going Social om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gezondheid en sociaaleconomische positie van vrouwen in Venserpolder.

Op 8 maart, internationale vrouwendag, presenteren de deelnemers wat zij de afgelopen periode gedaan hebben en waar zij zich de komende tijd op gaan richten. Tevens vindt er een panelgesprek plaats met de initiatiefnemers.

Meer over Vrouwen voor Verandering
Dit initiatief is ontstaan vanuit het programma Community Wealth Building van Masterplan Zuidoost om duurzame sociaaleconomische groei te realiseren voor bewoners van Zuidoost. Dit pilotproject is gericht op vrouwen die een positieve verandering teweeg willen brengen in hun persoonlijke leven, op zakelijk gebied of in de buurt. Tijdens het slotevent presenteren de deelnemers wat zij de afgelopen periode gedaan hebben en waar zij zich de komende tijd op gaan richten.

Ben je benieuwd naar het traject, wil jij ook wat betekenen voor de buurt of praat je graag mee over sociaal-economische kansen voor Venserpolder? Meld je dan aan via info@vrouwenvoorverandering.nl

Datum woensdag 8 maart
Tijd 11:00 – 13:30
Locatie Boeninhuis | Barbusselaan 114 1102 TZ Amsterdam
Aanmelden info@vrouwenvoorverandering.nl