Agenda   24 april 2022

Première Shabu de film (GRATIS)

De Bijlmerbios organiseert op zondag 24 april om 15:00u voorpremière van de film Shabu. Tijdens deze middag is er een  Q&A met regisseur Shamira en hoofdrolspeler Shabu.

Shabu (14) is een creatieve en Street smart jongen uit Rotterdam Zuid. Tijdens een joyride rijdt hij de auto van zijn oma total loss en is zijn hele familie boos op hem. Hij heeft een zomer de tijd om het op te lossen, voordat zijn oma weer terugkomt van vakantie in Suriname. Het voorstel van zijn moeder om waterijsjes te verkopen lost zijn probleem niet op. Dus bedenkt hij een andere oplossing waarbij hij de aantrekkelijke zaken van de zwoele zomer, zijn muzikale talent én geld verdienen kan combineren. Zou het lukken om zijn familie, maar vooral zijn oma, weer trots te maken?

Shabu lijkt groter voor de straat dan hij is. Neemt hij verantwoordelijkheid voor zijn daden? Neem jij verantwoordelijkheid voor je daden? En durf jij het gesprek hierover aan te gaan met onder andere Shabu, de regisseur en nog meer jongeren uit zuidoost?

Reserveer hier jouw gratis kaart: HIER RESERVEREN

Datum: Zondag 24 april

Locatie: Bijlmerbios | Egeldonk 50 1103 AK

Tijd: 15:00 – 17:35