Agenda

mei

KoopKlaar Traject: Klaar om een huis te kopen?
19 mei 2022 - 21 juli 2022

KoopKlaar Traject: Klaar om een huis te kopen?

Heb jij de ambitie om een huis te kopen, maar nog geen idee waar je moet beginnen? Ben je goed op weg naar jouw koopwoning, maar loop je ergens tegenaan? Of ben je benieuwd of jouw huidige situatie koopklaar is? De woonwinkel in de Amsterdamse Poort opent op 19 mei 2022 officieel de deuren om jou te begeleiden met al jouw koopvragen.

Elke donderdag van 14:00 – 18:00 kan je in de woonwinkel op het Bijlmerplein 724 gratis binnenstappen voor een persoonlijk gesprek met een hypotheekadviseur.

Leer jij beter van ervaring van anderen en heb je behoefte aan de visie van verschillende professionals? #wegotyou! Op 5 donderdagavonden wordt de woonwinkel het podium van professionals en ervaringsdeskundigen met het KoopKlaar traject. Tijdens dit traject kan jij snoepen van concrete informatie over jouw koopproces. Adviseurs van de ABN Amro en Rabobank, Makelaarskantoor Linger en ervaringsdeskundige.

Meld je hier gratis aan voor het KoopKlaar traject en ontvang de data en tijden.

Dit initiatief vanuit het Masterplan Zuidoost is uitgevoerd door Sparks production & Prospect Eleven.

Speeddate fondsen, kunst & cultuur Zuidoost
20 mei 2022

Speeddate fondsen, kunst & cultuur Zuidoost

In samenwerking met Blueyard organiseert het cluster Kunst, Cultuur en Evenementen Zuidoost op vrijdag 20 mei tussen 10.00 en 12.30 een speeddate met fondsen. Het gaat om een fysieke bijeenkomst in de Plaza van stadsdeel Zuidoost.

Meld je hier aan en blijf op de hoogte van de fondsen die er zijn. De volgende fondsen  hebben hun komst al bevestigd.

 

juni

From Southeast With Love
5 juni 2022

From Southeast With Love

Tijdens From Southeast With Love hoor je de beste artiesten uit Zuidoost – het muzikaal meest veelzijdige stadsdeel van Amsterdam – in een van de mooiste concertzalen van de stad. Een uniek concert waarin de verbinding van culturen, de muzikale rijkdom van Amsterdam en Zuidoost, én de liefde voor muziek gevierd wordt.

In de Grote Zaal is het podium voor de Surinaamse band La Rouge, operazangeres Imara Thomas, hiphopartiest Yung Nnelg, pianist Dywel Braaf, de Afro-Surinaamse groep Black Harmony, singer-songwriter Anne Suzanne, fadozangeres Daisy Correia, de Hindoestaanse toetsenist Jimmy Ramphalmisser en jazz-zangeres Joancy. Edsilia Rombley is special guest! Ze worden allen begeleid door het Southeast All Star Ensemble onder leiding van Benny Alwart. Presentatoren Soundos Al Ahmadi en Défano Holwijn leiden de avond in goede banen. De regie is in handen van cabaretier, comedian en regisseur Jeffrey Spalburg.

Bestel hier jouw ticket!

Georganiseerd door Het Concertgebouw. Met dank aan Gemeente Amsterdam, Wonam, Amsterdam UMC, Zuidoost City.